soutěž o nejlepší fotografii->CLICK<- .............prodávám sbírku ->CLICK<-

Únor 2007



filmografie podle roků

28. února 2007 v 18:55 | sticl |  filmografie olsenek
1987-Full House(tv seriál)
1992-Hangin with Mr.Cooper (tv seriál)
1992-Jedeme k babičce/To Grandmother´s We Go (film-hlavní role)
1993-Měsíční kámen/Double,Double,toil and Trouble (film-hlavní role)
1994-Malí rošťáci/The Little Rascal (film-vedlejší role)
1994-Jak byl dobyt západ/How The West Was Fun (film-hlavní role)
1994-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Thorn Mansion (video)
1994-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Logical i Ranch (video)
1995-Malé dohazovačky/It takes Two (film-hlavní role)
1995-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Sleepover party (video)
1995-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Sea World Adventure (video)
1995-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Mystery Cruise (video)
1995-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Fun House Mystery (video)
1995-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Christmas Caper (video)
1996-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of U.S. space camp mission (video)
1996-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Shark Encounter (video)
1996-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Hotel-Who-Done-It (video)
1997-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s New York Ballet Party (video)
1997-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Mall of America Party (video)
1997-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´ Christmas Party (video)
1997-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Birthday Party (video)
1997-The Adventures of Mary-Kate & Ashley:The Case of Vocano Mystery (video)
1998-Dvě z jednoho těsta/Two of a Kind (tv seriál-hlavní role)
1998-Táta z billboardu/Billboard Dad (film-hlavní role)
1998-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Costume Party (video)
1998-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Camping Party (video)
1999-Výlet do Paříže/Passport to Paris (film-hlavní role)
1999-Gólová výměna/Switching Goals (film-hlavní role)
1999-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Fashion Party (video)
2000-Sedmé nebe/7th Heaven (tv seriál-hrály pouze v jednom dílu s názvem "Gossip")
2000-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s School Dance Party (video)
2000-You´re Invited to Mary-Kate & Ashley´s Greatest Parties (video)
2000-Sestry v akci/ Our Lips are Sealed (film-hlavní role)
2000-The Amazing Adventures of Mary-Kate & Ashley (video)
2001-tv show
2001-Fashion Forward:Spring (tv show)
2001-Sestry v Londýně/Winning London (film-hlavní role)
2001-Tak málo času/So little time (tv seriál-hlavní role)
2001-Mary-Kate & Ashley v akci!/In Action! (kreslený tv seriál)
2001-Sestry na Bahamách/Holiday in the Sun (film-hlavní role)
2002-Tough Cookie (tv seriál)
2002-První jízda/Getting There (film-hlavní role)
2002-Výlet do Říma/When in Rome (film-hlavní role)
2003-Charlieho andílci: Na plný pecky/Charile´s Angel:Full Throttle (film-vedlejší role)
2003-Výzva/The Challenge (film-hlavní role)
2004-Jeden den v New Yorku/New York Minute (film-hlavní role. . . . první film,který jde do kin)

kde se mary-kate léčila???

28. února 2007 v 16:53 | sticl |  mary-kate anorexie
klinika v Utahu:
okolí léčebny:
bungalov mary-kate:

cena za 4.bleskovku

28. února 2007 v 16:15 | sticl |  bleskovka

7.serie-160.díl

28. února 2007 v 15:55 | sticl |  -Full House-
název dílu: Joey´s Funny Valentine
fotky z dílu:

7.serie-159.díl

28. února 2007 v 15:35 | sticl |  -Full House-
název dílu: The Test
fotky z dílu:

7.serie-158.díl

28. února 2007 v 15:24 | sticl |  -Full House-
název dílu: Is It True About Stephanie
fotky z dílu:

7.serie-157.díl

28. února 2007 v 15:08 | sticl |  -Full House-
název dílu: The Perfect Couple
fotky z dílu:

7.serie- 156.díl

28. února 2007 v 14:54 | sticl |  -Full House-
název dílu: Suppeort Your Local Parents
fotky z dílu:


4.bleskovka

28. února 2007 v 10:31 | sticl |  bleskovka
BLESKOVKA ZKONČILA-VYHRÁVÁ LUŠINKA. . . . . . . CENY UDĚLÁM CO NEJDŘÍV!!!!
takže tady je první obrázek:
a tady je druhý obrázek:
ale pozor!!!!! na obou obrázkách může být jenom mary-kate nebo jenom ashley . . . . . ale taky ne:))
do komentářů napište:
1) správnou odpověď
2)adresu vaše blogu ( když nemáte blog,tak můžete napsat mail)
3)vší přzdívku
4)váš věk
toť vše!!!!!
beru prvního člověka,který správně uhodne,kdo je na těch fotkách

hip picks únor 2007

28. února 2007 v 10:01 | sticl |  hip picks
S KÝM Z CELEBRIT BYSTE CHTĚLI SLAVIT VALENTÝNA?
MARY-KATE: to nikdy neřeknu
ASHLEY: s Justinem Timberlakem
OBLÍBENÉ KVĚTINY:
MARY-KATE: orchideje
ASHLEY:pivoňky
IDEÁLNÍ VALENTÝN:
MARY-KATE: vaření večeře s mým valentýnem ( označení kluka,se kterým trávíme valentýna)
ASHLEY: dívčí noční jízda plná filmů a občerstvení
PÍSNIČKA U KTERÉ RELAXUJI:
MARY-KATE: Better Man od Pearl Jam
ASHLEY: Cannonball od Damiena Riceho
OBLÍBENÁ KABELKA:
MARY-KATE: ideální na večer je má kabelka s páskem
tato:






ASHLEY: já jsem posedlá moji černou prostornou taškou.objevila jsem ji v Scarlett,v jednom z mých oblíbený obchodů v paříži

leden 2007

28. února 2007 v 9:48 | sticl |  hip picks
OBLÍBENÁ PÍSNIČKA Z ALBA LOVE VOLUME:
MARY-KATE: volume 2 obsahuje několik mých oblíbených písniček-Tom Petty,The Strokes,Buffalo Springfield a Beatles
ASHLEY: miluju módní mix písničky "Leopard-Skin Pill-Box Hat" od Boba Dylana
OBLÍBENÁ SHOW:
MARY-KATE: jsem zblázněná do "Top Designs on Bravo"
ASHLEY: souhlasím!
CHARITA:
MARY-KATE: armáda spásy pokračuje v poskytování pomoci obětem hurikánu Katrina.
ASHLEY: mary-kate a já milujeme spolupráci s organizací "Splň přání"
OBLÍBENÝ BEAUTY PRODUKT:
MARY-KATE: lesk na rty.nemám ho niky dost.mám ho ráda na rtech,protože dodává lesk.
ASHLEY: propadla jsem každému dostupnému očnímu krému.aplikuji si ho každý den před spaním.
IDEÁLNÍ ZIMNÍ PRÁZDNINY:
MARY-KATE: únik do tropů.
ASHLEY: výlet na lyže.

videa rozhovorů

28. února 2007 v 9:13 | sticl |  rozhovory s olsenkama
Today show:
Arsenio Hall:

vizitky

28. února 2007 v 8:55 | sticl |  jmenovky a vizitky s Olsenkama
zdroj: www.olsenkyanimace.blog.cz


zde si můžeš koupit skoro všechno od olsenek

27. února 2007 v 18:15 | sticl |  =kde si můžeš koupit věci s olsenkama=
nechcete si kupovat věcičky od Olsenek z jejich oficiální stránky mary-kateandashley.com, protože by vám to vyšlo draze?????
tak pro vás jsem našla jednu supéér německou stránku,kde si za pár euro koupíte od Olsenek všechno možné
např:
tričko za 4,50 euro:
něčí velkou zbírku olsenek za 2 eura:
originální podepsanou fotku za 4,39 euro:
boty od olsenek za 6,01 euro:
a další věci. . . . . . .
já si teda myslím,že je to docela levný a výhodný-Tedy jediný problém( tedy jen pro někoho) je ten,že je to německy,no. . . . . .já teda německy moc neumím,takže vám tady ani nemůžu napsat,jak se to tam objednává,ale vy to určitě zvládnete samy:))
tady je odkaz: EBAY

Mary-Kate se opila a zkolabovala

27. února 2007 v 17:54 | sticl |  #News#
Bulvární časopis NATIONAL ENQUIRER napsal o Mary-Kate,že se na jednom večírku totálně opila a zkolabovala
tady jsou scany:
ale pozor!!!! National Enquirer je, jak už jsem říkala, bulvární časopis,takže určitě to není až taková pravda,jak se na první pohled zdá.

stáhni si olsenky do mobilu

27. února 2007 v 17:46 | sticl |  Olsenky v mobilu
tady si můžeš stáhnout tapetku s olsenkama do mobilu
tady na ukázku některé z tapetek:
a tady ukázka tapetky,jak vypadá v mobilu: